Пн. Май 6th, 2024

Іноді на великих і малих виробництвах потрібно прибирання в кожному приміщенні. А саме, якщо виробництво пов’язане з областями на кшталт хімічної, тканинної, харчової та інших галузей промисловості, де значна прибирання — запорука безпеки для здоров’я і великої продуктивності робітників. Оскільки генеральне прибирання цеху, на відміну від будь-яких інших приміщень для роботи, як правило не може виконуватися силами самих співробітників і навіть прибирального персоналу (в силу великого обсягу простору), вам потрібно буде допомога професійних клинеров. А якщо вас цікавить генеральне прибирання виробничих приміщень, звертайтеся на сайт service-management.com.ua.

У подібний варіант послуг, як прибирання цехів і приміщень промислового типу, входить наступний комплекс заходів:

Прибирання приміщень промислового типу після ремонтних робіт, реконструкції, генеральне прибирання і чищення;
Мийка цеху (миття підлоги, вікон, стін, стель, мостів, конструкцій несучого типу);
Обезпилювання цеху спеціальним обладнанням.
Перед початком процесу прибирання приміщень промислового типу йде оцінка масштабу забруднень і узгодження з відповідальними особами переліку виконуваних робіт і ділянок, на яких вони будуть виконуватися.

Другим кроком вважається підготовка приміщення до виконання робіт — звільнення якомога більше простору, створення покриття для захисту для найцінніших об’єктів, які не можна видалити з цеху.

3-ий етап — це власне прибирання, яка в себе включає ряд різних процесів: миття вікон, хімчистка килимів та гардин, чистка жалюзі, очищення стін і так далі (залежно від потреб замовника). Фактично відразу після закінчення збирання цеху можна відроджувати його роботу в повному режимі.

Обезпилювання цехів і інших приміщень рекомендується виконувати методом промальпа із застосуванням необхідного обладнання для професійних робіт для зовнішньої і внутрішньої прибирання.

МИЙКА ЦЕХУ ОБЛАДНАННЯ І ЗАСОБИ

Для очищення і мийки цехів і інших приміщень альпіністи «промисловці» застосовують різноманітне обладнання для клінінгових і робіт на висоті. Головною особливістю при очищенні цеху вважається великий обсяг приміщення і дуже часто його щодо інтенсивна забрудненість.

У цехах з великими стелями і непростими металоконструкціями ми застосовуємо спеціалізоване обладнання для підйомних робіт (лебідки, люльки, що висуваються сходи і т.д.) і апарати для власне чистки (гідроструминні апарати, пилососи, які здійснюють обеспиліваніе цеху і т.д.). Завдяки подібним пристроям можна делікатно і успішно почистити як традиційні ділянки, так і малодоступні (шахти, канали) або особливо тендітні (вітрини, компоненти декору приміщення).

Крім того, оскільки для промислових забруднень домашні очищають і засоби для миття нечасто є ефектними, ми застосовуємо спеціалізовані розчини, які пристосовані під види забруднень. Завдяки їм мийка цеху буде виконуватися швидше і ефектніше.

Не забувайте, що чистка цехів і приміщень промислового типу повинна виконуватися мінімум раз на рік, щоб умови праці співробітників виробництва були безпечними для здоров’я і не знижували загальну продуктивність.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *